ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
 TRAVEL info - архива на изданија
Travel Training Center / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
Holiday Real Estate / Web Site
Macedonia Vision / Web Site
TRAVEL info / архива

 

ДОСЕГАШНИ ПЕЧАТЕНИ ИЗДАНИЈА:

 

 

 

 

 

 

 

бр.96

 

бр.97

 

 

 

 

 

 Август 2015

 

 Септември 2015

 

 Октомври-Ноември 2015

 

 Декември 2015

 

Јануари-Февруари 2016 

бр.91

 

бр.92

 

 бр.93

 

бр.94 

 

бр.95

 Април 2015

 

 Април 2015

 

Мај 2015 

 

Јуни 2015 

 

 Јули 2015

бр.86

 

бр.87

 

бр.88

 

бр.89 

 

бр.90

Ноември 2014 

 

 Декември 2014

 

 Јануари 2015

 

 Февруари 2015

 

 Март 2015

бр.81

 

бр.82

 

бр.83

 

бр.84

 

бр.85

 Јуни 2014

 

 Јули 2014

 

 Август 2014

 

Септември 2014 

 

Октомври 2014 

бр.76

 

бр.77

 

бр.78

 

бр.79

 

бр.80

 Јануари 2014

 

 Февруари 2014

 

 Март 2014

 

 Април 2014

 

 Мај 2014

бр.71

 

бр.72

 

бр.73 

 

бр.74

 

бр.75

 Јули 2013

 

 Август 2013

 

Септември 2013 

 

 Октомври 2013

 

 Ноември-Декември 2013

бр.66

 

бр.67

 

бр.68

 

бр.69

 

бр.70

 Февруари 2013

 

 Март 2013

 

 Април 2013

 

 Мај 2013

 

Јуни 2013 

бр.61

 

бр.62

 

бр.63

 

бр.64

 

бр.65

Септември 2012 

 

 Октомври 2012

 

 Ноември 2012

 

 Декември 2012

 

Јануари 2013 

бр.56

 

бр.57

 

бр.58

 

бр.59

 

бр.60

 Април 2012

 

 Мај 2012

 

 Јуни 2012

 

Јули 2012 

 

Август 2012 

бр.51

 

бр.52

 

бр.53

 

бр.54

 

бр.55

 Ноември 2011

 

Декември 2011 

 

 Јануари 2012

 

 Февруари 2012

 

 Март 2012

бр.46

 

бр.47

 

бр.48

 

бр.49

 

бр.50

 Мај 2011

 

 Јуни 2011

 

 Јули 2011

 

 Август 2011

 

Септември-Октомври 2011 

бр.41

 

бр.42

 

бр.43

 

бр.44

 

бр.45

 Декември 2010

 

 Јануари 2011

 

Февруари 2011 

 

Март 2011 

 

 Април 2011

бр.36

 

бр.37

 

бр.38

 

бр.39

 

бр.40

 Јули 2010

 

 Август 2010

 

 Септември 2010

 

Октомври 2010 

 

Ноември 2010 

бр.31

 

бр.32

 

бр.33

 

бр.34

 

бр.35

 Февруари 2010

 

Март 2010 

 

 Април 2010

 

 Мај 2010

 

 Јуни 2010

бр.26

 

бр.27

 

бр.28

 

бр.29

 

бр.30

Септември 2009 

 

 Октомври 2009

 

Ноември 2009 

 

 Декември 2009

 

 Јануари 2010

бр.21

 

бр.22

 

бр.23

 

бр.24

 

бр.25

 Април 2009

 

Мај 2009 

 

 Јуни 2009

 

 Јули 2009

 

 Август 2009

бр.16 

 

бр.17

 

бр.18

 

бр.19 

 

бр.20

Декември 2008

 

Јануари 2009

 

 Февруари 2009

 

Февруари 2009 

 

 Март 2009

бр.11

 

бр.12

 

бр.13

 

бр.14

 

бр.15

Август 2008

 

Септември 2008

 

Октомври 2008

 

Ноември 2008

 

Декември 2008

бр.06

 

бр.07

 

бр.08

 

бр.09

 

бр.10

Март 2008

 

Април 2008

 

Мај 2008

 

Јуни 2008

 

Јули 2008

бр.01

 

бр.02

 

бр.03

 

бр.04

 

бр.05

НАЗАД
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

62.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА