<font size=2>
<p>
<table>
<tbody>
<tr>
<td>
<p><font size=2>АПСОЛВЕНТСКА ЕКСКУРЗИЈА !!!</font></p></td></tr></tbody></table></p></font>
  ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
 TRAVEL info - архива на изданија
Travel Training Center / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
Holiday Real Estate / Web Site
Macedonia Vision / Web Site
Уплати "online" !!!
Оnline payment with ccard / Онлајн плаќање со кредитна картичка (по про-фактура !!!)
 
 
Актуелно: > ЗИМА 2017

ЗИМА 2017

СРБИЈА БУГАРИЈА МАКЕДОНИЈА ФРАНЦИЈА
ЗЛАТИБОР 2016/2017
Избор на хотели на Златибор
КОПАОНИК 2016/2017
Избор на хотели на Копаоник
СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ / ЗИМА 2017
Хотели во Бугарија, со моментално најповолни цени за Зима 2016/2017
СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ КОПАОНИК - МК РЕСОРТ
Хотели во Копаоник, со моментално најповолни цени за Зима 2016/2017
CHAMONIX
Избор на хотели во туристичкото место Chamonix на Француските алпи
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА КОПАОНИК - MUSIC WEEK
Избор на хотели во Копаоник, за време на музичката манифестација Music Week 09-19.03.2017
КОПАОНИК - Декември
Декемвриски пакети на Копаоник, 4 ноќевања од 188 €
Ски Пакет Аранжмани Банско
Избор на Хотели со 3* и 4* со вклучени пакети за скијање од 198 €
ПЕЛИСТЕР
Избор на хотели на Пелистер
БЕРОВО
Избор на хотели во Берово
ПАМПОРОВО
Избор на хотели во Пампорово
LES MENUIRES
Избор на хотели во туристичкото место Лес Менуирес на Француските алпи
БОРОВЕЦ
Избор на хотели во Боровец
БАНСКО
Избор на хотели во Банско
ALPES D'HUEZ
Избор на хотели во туристичкото место Д'хуез на Француските алпи
LА ROSIERE
Избор на хотели во туристичкото место Ле Росиере на Француските алпи
ПОПОВА ШАПКА
Избор на хотели во Попова Шапка
МАВРОВО
Избор на хотели во Маврово
 
 
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

61.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА