ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! >>> ВО ТЕК Е АКТУЕЛНАТА ПРОДАЖБА НА АРАНЖМАНИТЕ ОД ПРОГРАМАТА "ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА" !!! >>> ПРОДАЖБАТА НА АРАНЖМАНИТЕ ЗА ПРАЗНИКОТ 23.ОКТОМВРИ, ДАВА МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР И ПОСЕТА НА НЕКОЈА ОД БРОЈНИТЕ ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ ДЕСТИНАЦИИ !!! >>> ОСВЕН СО ПРАЗНИЧНИТЕ АРАНЖМАНИ, ВИЕ ЈА ИМАТЕ И МОЖНОСТА, ПРАЗНИЧНИ ДЕНОВИ ДА ГИ МИНЕТЕ И ВО НЕКОЈ ОД БРОЈНИТЕ ХОТЕЛСКИ КАПАЦИТЕТИ ВО РЕГИОНОТ !!! >>> ПРЕД ВАС СЕ ОДЛИЧНИ ПОНУДИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО ЕВРОПСКИТЕ МЕТРОПОЛИ ИЛИ ПАК ВО НЕКОИ ОД БРОЈНИТЕ ТУРИСТИЧКИ МЕСТА ВО ПЛАНИНСКИТЕ И БАЊСКИТЕ ЦЕНТРИ ВО РЕГИОНОТ !!! >>> ДОКОЛКУ СЕПАК ВАШЕТО ПАТУВАЊЕ ГО ПЛАНИРАТЕ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ, ВЕЌЕ МОЖЕТЕ ДА ОДБЕРЕТЕ НЕКОЈ ОД МНОШТВОТО АКТУЕЛНИ АРАНЖМАНИ ЗА ДОЧЕК Н НОВАТА 2015 ГОДИНА !!! >>> СЕ РАЗБИРА, ВО НАШАТА ПОНУДА, ОДДАМНА СЕ ПОСТАВЕНИ И ПРЕКРАСНИТЕ ЗИМСКИ АРАНЖМАНИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ЗИМСКИТЕ ЦЕНТРИ ВО МАКЕДОНИЈА ИЛИ ВО РЕГИОНОТ. ОДБЕРЕТЕ НЕКОЈА ОД МНОШТВОТО ОДЛИЧНИ ПОНУДИ !!! >>> ВО АКТУЕЛНА ПРОДАЖБА, СЕ И ЕДИНСТВЕНИТЕ IATA КУРСЕВИ - ЗА ОБУКА НА КАДРИ ВО ТУРИСТИЧКАТА И ПАТНИЧКАТА ИНДУСТРИЈА !!! ВО НОВООТВОРЕНИОТ ТРАВЕЛ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, ВО ТЕК Е УПИСНАТА СЕСИЈА ЗА НАРЕДНИТЕ КУРСЕВИ ВО МЕСЕЦ НОЕМВРИ !!! >>> ПРЕКУ МЕЃУНАРОДНИОТ И ЕТАБЛИРАН ТТЦ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА И ВИЕ СТЕ ВО МОЖНОСТ, ДА СЕ СТЕКНЕТЕ СО МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТИТЕ СЕРТИФИКАТИ, ОД IATA ИНСТИТУТОТ ВО КАНАДА, ПРИЗНАТИ И ВАЛИДНИ НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ !!! <<< НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!!

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube
 
ПОНУДИ НА ВАШИОТ E-MAIL:

Најповолни тарифи
<font size=2>Актуелни крстарења</font>
 
 

Агенти - Застапници на Савана

бр.

Туристичка агенција

Град

Телефон

e-mail

web

1

БЕЛА РОЗА

Битола

047 225 254

belaroza@t-home.mk

www.belaroza.com.mk

2

АРИЕС

Битола

047 224 155

travel@aries.com.mk

www.aries.com.mk

3

КРИ ТУРС

Битола

047 223 322

kritours@t-home.mk

/

4

ТУРИСТ

Битола

047 202 777

turist@t-home.mk

www.turist.com.mk

5

ЈК ТРАВЕЛ

Битола

047 220 248

contact@jk.com.mk

www.jk.com.mk

6

ИНТЕРНАЦИОНАЛ АНА ТУРС

Битола

047 203 580

anatours@hotmail.com

www.anatours.com.mk

7

КАРАЏА ТУРС

Битола

047 222 577

lazatoni22@yahoo.com

www.karadzatours.com

8

ТИМ ТРАВЕЛ

Битола

047 242 084

tim-travel@hotmail.com

/

9

САМА ХОЛИДЕЈ

Велес

043 231 221

samabooking@gmail.com

www.samaholiday.com.mk

10

МАРТИН ТРАВЕЛ

Велес

043 212 116

info@martintravel.com.mk

www.martintravel.com.mk

11

ФЕНИКС

Велес

043 212 121

phoenix@t-home.mk

/

12

ПЕПИ

Виница

033 361 412

boshe_vinica@mail.net.mk

/

13

ДОРИ ТУРС

Гевгелија

034 218 421

dori_travel@t-home.mk

/

14

ЛУ ЛУ

Гостивар

042 214 560

lulupro@t-home.mk

/

15

АТЛАС

Дебар

046 831 409

atlas_bh@yahoo.com

/

16

АТЛАНТИК

Кавадарци

043 420 885

atlantik_kav@yahoo.com

www.atlantikturs.com

17

СУПЕР ТРАВЕЛ

Кавадарци

043 550 773

info@supertravel.com.mk

www.supertravel.com.mk

18

БАКАН ТУРИСТ

Кавадарци

043 400 306

balkanturist@gmail.com

/

19

МЕРИДИЈАН

Кичево

045 222 166

meridijank@t-home.mk

www.meridijan.com.mk

20

АВТО АТОМ

Кочани

033 270 765

t_a_avtoatom@yahoo.com

www.avtoatom.com.mk

21

ВЕЛ ЈАН

Кочани

033 274 433

vel_jan@yahoo.com

www.vel-jan.com

22

МЕТФИЛ

Кочани

033 274 371

metfil@gmail.com

www.metfil.com.mk

23

В.И.П

Кочани

033 276 987

vip@top3d.eu

/

24

МАР ТЕО

Куманово

031 412 640

marteotravel@yahoo.com

www.martotravel.webs.com

25

КАН

Куманово

031 550 668

kumanovokan@yahoo.com

www.kan-tours.webs.com

26

ДЕ МА

Куманово

031 430 444

dematravel@t-home.mk

/

27

ЈОЦО ТУРС

Куманово

031 429 426

contact@jocotours.com

www.jocotours.com

28

ЖД ТУРС

Куманово

031 611 047

dalasunion.info@yahoo.com

/

29

ДАРО КОМПАНИ

Куманово

031 413 984

daro_kompani@yahoo.com

/

30

ТРАВЕЛ ГЕЈТ

Куманово

031 550 720

anita.petkovska@yahoo.com

/

31

МЕРИОН ТРАВЕЛ

Куманово

031 419 146

merion_travel@yahoo.com

/

32

ЕВРО КОМ

Неготино

043 360 360

evrokom1@yahoo.com

/

33

ДАЈО ТУРС

Неготино

043 370-568

booking_dajoturs@hotmail.com

/

34

ЕЛИДА ТУРС

Охрид

046 257 977

info@elidaturs.mk

www.elidaturs.mk

35

ВИС ПОЈ

Охрид

046 255 600

groups@vispoj.com.mk

www.vispoj.com.mk

36

ИНТЕР ТРАВЕЛ

Охрид

046 265 033

intravel@mt.net.mk

www.intertravelohrid.com

37

ТИНА ТУРС

Охрид

046 254 665

tina_tours06@yahoo.com

/

38

КОМПАС ТРАВЕЛ

Охрид

046 611 488

info@kompastravel.mk

www.kompastravel.mk

39

ГЛОБУС ТРАВЕЛ

Охрид

046 611 511

contact@globustravel.com.mk

www.globustravel.com.mk

40

МЕГА ТУРС

Охрид

046 264 955

megatours_2006@yahoo.com

/

41

ЦАРЕВ ДАБ

Прилeп

048 521 775

carev_dab@hotmail.com

/

42

БРАН

Прилеп

048 411 188

bran@t-home.mk

www.bran.com.mk

43

ЛИОН ОЛИМПИК

Прилеп

048 416 001

vesnalyon@yahoo.com

/

44

ИНФО ТУРС

Прилеп

048 419 418

infoturs@t-home.mk

www.infotours.mk

45

МАК АГЕНТ

Прилеп

048 415 661

mak-agent@t-home.mk

/

46

ПЕЛАГОНИЈА ТУРС

Прилеп

048 415 810

pelagonijaturs@t-home.mk

/

47

ОРБИТА

Радовиш

032 635 431

orbitaturs@yahoo.com

/

48

ПЕЛИКАН

Ресен

047 451 140

pelikan_mak@yahoo.com

www.pelikan.com.mk

49

АЛФА ТРАВЕЛ

Скопје

02 3214 315

alfa_travel@t-home.mk

/

50

АМБАСАДОР

Скопје

02 3129 129

taambasador@t-home.mk

www.ambasador.com.mk

51

АРТ ОФ ТРАВЕЛ

Скопје

02 3051 905

info@artoftravel.mk

www.artoftravel.mk

52

ДАЛАС УНИОН

Скопје

02 3223 767

kontakt@dalasunion.com.mk

www.dalasunion.com

53

ЕЛИТ ТРАВЕЛ

Скопје

02 3224 388

slagjana@elitetravel.com.mk

www.elitetravel.com.mk

54

МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ

Скопје

02 3222 437

contact@metropoliten.com.mk

www.metropoliten.com.mk

55

НИКЕКС

Скопје

02 3117 272

nikeks@live.com

www.nikex.com.mk

56

ОДМОРИ СЕ

Скопје

02 6147 437

contact@odmorise.mk

www.odmorise.mk

57

МАЈС – Н

Скопје

02 3233 424

majstravel@yahoo.com

/

58

АПЕКС ФОР

Скопје

02 2465 058

apexfour@gmail.com

/

59

ФЛАЈ ТУРИЗАМ

Скопје

02 3121 166

contact@flyturizam.com

/

60

ТРОПИКАЛ

Скопје

02 3231 055

info@tropical.mk

/

61

ПУТНИК АЛТА ТУРС

Скопје

02 3232 402

putnik_alta_turs@yahoo.com

/

62

БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ

Скопје

02 2443 555

balkanexpress.macedonia@gmail.com

/

63

КАМЕЛИЈА ТУРС

Скопје

02 3232 916

camellia@telekabel.net.mk

/

64

ПЛУС ТРАВЕЛ

Скопје

02 3119 695

plus@plus-travel.mk

/

65

МАКСИМА

Скопје

02 6091 105

info@maximaskptravel.com

www.maximaskptravel.com

66

АСА ТУР

Скопје

02 3221 717

info@asatour.mk

/

67

КОНКОРД ТРАВЕЛ

Скопје

02 6148 439

concordtravel03@gmail.com

/

68

РОЈАЛ СТАР ГРУП

Скопје

02 3239 136

travel@rst.mk

www.rst.mk

69

КАЛИПСО ТУРС

Скопје

02 5418 534

kalipsoturs@yahoo.com

/

70

ВАИКИКИ ТРАВЕЛ

Скопје

02 3063 630

waikiki@waikiki.mk

www.waikiki.mk

71

АТЛАС КОРПОРЕЈШН

Скопје

02 3290 600

contact@atlas-travel.com.mk

www.atlas-travel.com.mk

72

ЕЛ МУНДО

Скопје

02 3051 748

reservations@elmundo.com.mk

/

73

АДРИАТИК МАВРОВО

Скопје

02 3230 600

adriatic2@t-home.mk

www.adriaticmavrovo.com.mk

74

НЕТ – БЕЈ

Скопје

02 3216 422

info@net-bay.com.mk

www.net-bay.com.mk

75

НЕХАР

Скопје

02 3131 045

nehartours@yahoo.com

www.nehartravel.com.mk

76

ТУРИСТ БИРО ПОЛЕТ

Струга

046 780 124

poletturist@t-home.mk

www.polet.com.mk

77

АУРА ТРАВEЛ

Струга

046 780 060

auratravel_mkd@yahoo.com

/

78

ПОЛОЖАНИ

Струга

046 786 434

pollozhaniagency@gmail.com

/

79

АСТРАИ ТРАВЕЛ

Струмица

034 328 824

info@astraitravel.mk

www.astraitravel.mk

80

НОВА ТРАВЕЛ

Струмица

034 345 411

novatravel@t-home.mk

www.ta-novatravel.com.mk

81

ОЛИМПИЈА

Струмица

034 325 632

info@olimpija.com.mk

www.olimpija.com.mk

82

ЛАГУНА ТРАВЕЛ

Струмица

034 552 240

sonja@lagunatravel.mk

www.lagunatravel.mk

83

ЈЕТТА АИР

Тетово

044 352 800

info@jeta-air.com

www.jeta-air.com

84

НИТ МАК

Тетово

044 335 955

nitmaktravel@yahoo.com

/

85

ГАГЕ ТУРС

Тетово

044 337 711

gageturs@yahoo.com

/

86

АТЛАНТИК

Штип

032 397 623

ta.atlantik@t-home.mk

www.atlantic.com.mk

87

МЕДИТЕРАН

Штип

032 397 001

tamediteran@mt.net.mk

www.mediteran.com.mk

88

ФЕРИЈАЛ КАШИКОВ

Штип

032 384 002

ferijal@t-home.mk

www.ferijalkasikov.com.mk


НАПОМЕНА:

* Сите туристички услуги, туристички аранжмани, авионски билети...
кои потенцијалните странки можат да ги добијат во
Туристичката агенција САВАНА во Скопје,
со истите услови на плаќање, квалитет и одговорност во реализација, 
како и со важност на позитивно пропишаните законски акти и прописи,
можат да ги добијат и во овластените агенции
со кои САВАНА има долгогодишна и успешна соработка.

Повелете...
Заедно, Ве очекуваме !

Travel info / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
Macedonia Vision / Web Site
Travel Training Center / Web Site
Holiday Real Estate / Web Site
Партнери на Савана Травел Клуб...
MSC Cruises
РАБОТА ВО САВАНА !!!
Новогодишни аранжмани 2014
Подарете Ваучер, подарете спомени...
twitter
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

33.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА