ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! >>> ВО ТЕК Е АКТУЕЛНАТА ПРОДАЖБА НА АРАНЖМАНИТЕ ОД ПРОГРАМАТА "ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА" !!! >>> ПРОДАЖБАТА НА АРАНЖМАНИТЕ ЗА ПРАЗНИКОТ 23.ОКТОМВРИ, ДАВА МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР И ПОСЕТА НА НЕКОЈА ОД БРОЈНИТЕ ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ ДЕСТИНАЦИИ !!! >>> ОСВЕН СО ПРАЗНИЧНИТЕ АРАНЖМАНИ, ВИЕ ЈА ИМАТЕ И МОЖНОСТА, ПРАЗНИЧНИ ДЕНОВИ ДА ГИ МИНЕТЕ И ВО НЕКОЈ ОД БРОЈНИТЕ ХОТЕЛСКИ КАПАЦИТЕТИ ВО РЕГИОНОТ !!! >>> ПРЕД ВАС СЕ ОДЛИЧНИ ПОНУДИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО ЕВРОПСКИТЕ МЕТРОПОЛИ ИЛИ ПАК ВО НЕКОИ ОД БРОЈНИТЕ ТУРИСТИЧКИ МЕСТА ВО ПЛАНИНСКИТЕ И БАЊСКИТЕ ЦЕНТРИ ВО РЕГИОНОТ !!! >>> ДОКОЛКУ СЕПАК ВАШЕТО ПАТУВАЊЕ ГО ПЛАНИРАТЕ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ, ВЕЌЕ МОЖЕТЕ ДА ОДБЕРЕТЕ НЕКОЈ ОД МНОШТВОТО АКТУЕЛНИ АРАНЖМАНИ ЗА ДОЧЕК Н НОВАТА 2015 ГОДИНА !!! >>> СЕ РАЗБИРА, ВО НАШАТА ПОНУДА, ОДДАМНА СЕ ПОСТАВЕНИ И ПРЕКРАСНИТЕ ЗИМСКИ АРАНЖМАНИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ЗИМСКИТЕ ЦЕНТРИ ВО МАКЕДОНИЈА ИЛИ ВО РЕГИОНОТ. ОДБЕРЕТЕ НЕКОЈА ОД МНОШТВОТО ОДЛИЧНИ ПОНУДИ !!! >>> ВО АКТУЕЛНА ПРОДАЖБА, СЕ И ЕДИНСТВЕНИТЕ IATA КУРСЕВИ - ЗА ОБУКА НА КАДРИ ВО ТУРИСТИЧКАТА И ПАТНИЧКАТА ИНДУСТРИЈА !!! ВО НОВООТВОРЕНИОТ ТРАВЕЛ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, ВО ТЕК Е УПИСНАТА СЕСИЈА ЗА НАРЕДНИТЕ КУРСЕВИ ВО МЕСЕЦ НОЕМВРИ !!! >>> ПРЕКУ МЕЃУНАРОДНИОТ И ЕТАБЛИРАН ТТЦ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА И ВИЕ СТЕ ВО МОЖНОСТ, ДА СЕ СТЕКНЕТЕ СО МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТИТЕ СЕРТИФИКАТИ, ОД IATA ИНСТИТУТОТ ВО КАНАДА, ПРИЗНАТИ И ВАЛИДНИ НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ !!! <<< НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!!

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube
 
Подарете Ваучер, подарете спомени...
Рекламирај се, на www.savana.mk !!!
 
 
Актуелно: > КРСТАРЕЊА

КРСТАРЕЊА

COSTA CRUISES MSC CRUISES
MSC / КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ
Корисни информации за крстарење со MSC Cruises
COSTA / КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ
Корисни информации за крстарење со Costa Cruises
COSTA / ОПШТИ УСЛОВИ
Општи услови за крстарење со Costa Cruises
MSC / ОПШТИ УСЛОВИ
Општи услови за крстарење со MSC Cruises
MSC / ARMONIA - FLY & CRUISE
FLY & CRUISE Пакети од 279 € Термини: ноември 2014- април 2015
COSTA / SERENA + DUBAI
Дубаи, Оман, Емирати, 7 ноќи од 639 € Термин: 09 јануари 2015
COSTA / CELEBRATION - NEW YEAR CRUISE
Турција, Италија, Франција, Шпанија, Малта, Тунис - 13 ноќи од 1269€ Термин: 28.12.2014
COSTA / FORTUNA
Италија, Шпанија, Франција, 4 ноќи од 149 € Термин: 22 ноември
COSTA / CELEBRATION
Италија, Тунис, Шпанија, Малта, Турција, (Франција) 13/14 ноќи од 449€ Термини: 22.11. и 05.12.2014
COSTA / LUMINOSA
Италија, Шпанија, Франција, 5 ноќи од 249 € Термини: 07, 12, 17 и 22 ноември 2014
MSC FANTASIA
Италија, Шпанија, Мароко, Португалија 11 ноќи од 469 € Термини: ноември 2014- април 2015
MSC / SPLENDIDA
Италија, Тунис, Шпанија, Франција, 7 ноќи од 229 € Термини: декември 2014- април 2015
MSC / ARMONIA
Шпанија и Мароко /Португалија -7 ноќи од 290 € Термини: ноември 2014- април 2015
 
 
 
Travel info / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
Macedonia Vision / Web Site
Travel Training Center / Web Site
Holiday Real Estate / Web Site
Партнери на Савана Травел Клуб...
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

33.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА