ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
Web site: Savana
 TRAVEL info - архива на изданија
Macedonia Vision / Web Site
Резервирај и купи ON LINE !!!
Travel Training Center / Web Site
РЕКЛАМИРАЈ СЕ НА AIRTICKETS.MK
 
 

Авио билети за Африка

BEST RETURN AIR FARES FOR SEPTEMBER 2016
SAVANA Air Ticketing Department

IF YOU ARE FLEXIBLE WITH YOUR DATE OF TRAVEL,
PLEASE CHECK FOR AVAILABILITY OF CHEAPEST AIR FARES IN OUR OFFICE

        ALL FARES ARE INCLUSIVE OF AIRPORT TAXES
 
AFRICA
(valid SEPTEMBER 2016)

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ ЗА АФРИКА
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2016
СИТЕ ЦЕНИ СЕ СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 

Destination/Airline

Airline

Total EUR

Min Stay

Max Stay

Rebooking fee in EUR

TUNIS

AZ

288

3d or SU

1m

60

CASABLANCA

AZ

283

3d or SU

1m

60

ALGIERS

AZ

283

3d or SU

1m

60

JOHANNESBURG

FZ/EK

697

4d or SU

4m

150

NAIROBI

FZ/EK

806

No

12m

150

DAKAR

TK

833

3d or SU

3m

50

LAGOS

JU/EY

611

3d

3m

205

CAPE TOWN

FZ/EK

767

No

12m

150

CAIRO

AZ

275

3d or SU

12m

60

SEYCHELLES

JU/EY

754

No

12m

55

MAURITIUS

TK

851

No

12m

50

Информација:
Цена за автобуски превоз од Скопје до Аеродромот "Александар Велики", 
изнесува 150 мкд по патик, во еден правец

Ред на возење:
СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ
АЕРОДРОМ - СКОПЈЕ
and many many more destinations worldwide... economy and business class

и многу многу други дестинации насекаде низ светот....во економска и бизнис класа

Please note:
All fares are for return air tickets and need reservation in advance.
Payment in MKD
(using Airline Exchange rate)

Напомена:
-Сите цени се за повратни авиобилети и потребна е резервација однапред.
Плаќањето се врши во МКД (користејќи го курсот на инволвираната авикомпанија)
INFORMATION & RESERVATION:
Contact us by phone: +389 2 3115 826 or fax +389 2 3114 206
e-mail:
ticket@savana.com.mk ; or see best return air fares on www.savana.mk

ПОПОЛНЕТЕ АПЛИКАЦИЈА ЗА ИНФОРМАЦИЈА
ИЛИ РЕЗЕРВАЦИЈА НА АВИО БИЛЕТИ

Најповолни тарифи
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

61.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА