Травел Тренинг Центар - Скопје
  ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
Рекламирај се, на www.savana.mk !!!
 
 

Обуки за туристички придружници

 

Независно од нивната законска поделеност. Како туристичките водичи, така и туристичките придружници ја имаат сета денешна обврска во градењето на попрофесионалниот однос помеѓу туристичкиот производ, нивната улога во неговата реализација и патникот – корисникот на истиот. Поделени во своите можности за користење на својата лиценца, туристичките придружници, како и водичите, денес се среќаваат се повеќе со зголемениот интерес за квалитетна презентација при посета на туристичките дестинации и локалитети. Како што од водичите се очекува, да го дадат својот придонес во квалитетната посетата на странските туристи на Македонија, така денес придружниците ја имаат својата обврска при патувањето на македонските туристи во странство. Нивната спремност, знаење, искуство се вистиско мерило за нивниот квалитет, а со тоа и на самата туристичка програма кои тие треба да ја реализираат. Денес не е доволно, придружниците само да знаат да ги спроведат и испочитуваат граничните и техничките формалности при патувањето, или водењето на туристичките групи. Нивната улога и покрај постоењето и ангажманот на локалните туристички водичи низ европските градови, е се' побитна во запознавањето на туристите кои тие ги водат, со географските, историските и културните специфичности на актуелните дестинации.

 

- Обуки за туристички придружници
* Основи, припрема и реализација на групни туристички патувања
* Практична придружба на групни туристички патувања

Travel Training Center / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

60.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА