Травел Тренинг Центар - Скопје
  ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
Рекламирај се, на www.savana.mk !!!
 
 

Програма и стандарди

 

Процесот на едукација во ТТЦ Скопје, не зависно од типовите на курсевите и обуките, е целосно во согласност со високите едукативни и професионални стандарди, пропишани од меѓународните асоцијации IATA и UFTAA. Поставен и реализиран, под мониторинг на единствениот IATA Институт, со седиште во Монтреал - Канада, овој процес на едукација е апсолутно ист како и во било кој друг овластен IATA тренинг центар во светот. Севкупната имплементација на процесот за обука и едукација на професионални кадри во туризмот и авио индустријата, е под целосен увид и надзор на IATA институтот и од нив овластените лица во регионот и во Република Македонија. Заокружениот процес на едукација, составен од предавања, вежби и проверки на стекнатите знаења, со полагања на предвидените испити за меѓународна диплома и сертификат во самиот ТТЦ центар, воедно е потврда и за неговата успешност во имплементирањето на профеионалните IATA и UFTAA стандарди.


Travel Training Center / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

61.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА