ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
Web site: Savana
 TRAVEL info - архива на изданија
Macedonia Vision / Web Site
Резервирај и купи ON LINE !!!
Travel Training Center / Web Site
РЕКЛАМИРАЈ СЕ НА AIRTICKETS.MK
 
 

Авио билети за САД и Канада

BEST RETURN AIR FARES FOR SEPTEMBER 2016
SAVANA Air Ticketing Department

IF YOU ARE FLEXIBLE WITH YOUR DATE OF TRAVEL,
PLEASE CHECK FOR AVAILABILITY OF AIR FARES IN OUR OFFICE

         ALL FARES ARE INCLUSIVE OF AIRPORT TAXES
USA (valid SEPTEMBER 2016)

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ ЗА САД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2016
СИТЕ ЦЕНИ СЕ СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ

Destination

Airline

Total EUR

Min Stay

Max Stay

Rebooking fee in EUR

NEW YORK

JU

539

SU

3m

120

BOSTON

TK

693

No

12m

50

WASHINGTON

OS

682

6d or SU

3m

130

CHICAGO

OS

655

3d or SU

3m

130

DETROIT

AZ

816

6d or SU

3m

N/P

DENVER

OS

825

6d or SU

3m

130

PHILADELPHIA

OS

780

6d or SU

12m

150

ATLANTA

TK

723

No

12m

50

HOUSTON

OS

718

6d or SU

3m

130

MIAMI

TK

789

No

12m

50

LOS ANGELES

TK

779

No

12m

50

SAN FRANCISCO

OS

810

6d or SU

3m

130

TAMPA

OS

733

6d or SU

3m

130

ORLANDO

OS

718

6d or SU

3m

130

IF YOU ARE FLEXIBLE WITH YOUR DATE OF TRAVEL,
PLEASE CHECK FOR AVAILABILITY OF AIR FARES IN OUR OFFICE

         ALL FARES ARE INCLUSIVE OF AIRPORT TAXES
CANADA (valid SEPTEMBER 2016)

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ ЗА КАНАДА
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2016
СИТЕ ЦЕНИ СЕ СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ

Destination

Airline

Total EUR

Min Stay

Max Stay

Rebooking fee in EUR

TORONTO

TK

755

No

12m

50

MONTREAL

TK

766

No

12m

50

VANCOUVER

DL/KL

988

6d or SU

12m

150

CALGARY

DL/KL

1019

6d or SU

12m

150

WINNIPEG

DL/KL

965

6d or SU

12m

150

OTTAWA

DL/KL

894

6d or SU

12m

150

Информација:
Цена за автобуски превоз од Скопје до Аеродромот "Александар Велики", 
изнесува 150 мкд по патик, во еден правец

Ред на возење:
СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ
АЕРОДРОМ - СКОПЈЕ

and many many more destinations worldwide... economy and business class

и многу многу други дестинации насекаде низ светот....во економска и бизнис класа

Please note:
All fares are for return air tickets and need reservation in advance.
Payment in MKD
(using Airline Exchange rate)

Напомена:
- Сите цени се за повратни авиобилети и потребна е резервација однапред.
Плаќањето се врши во МКД (користејќи го курсот на инволвираната авикомпанија)

INFORMATION & RESERVATION:
Contact us by phone: +389 2 3115 826 or fax. +389 2 3114 206
e-mail:
ticket@savana.com.mk ; or see best return air fares on www.savana.mk

ПОПОЛНЕТЕ АПЛИКАЦИЈА ЗА ИНФОРМАЦИЈА
ИЛИ РЕЗЕРВАЦИЈА НА АВИО БИЛЕТИ

Најповолни тарифи
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

61.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА