Травел Тренинг Центар - Скопје
  ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ПРОЛЕТНИТЕ И ВЕЛИГДЕНСКИ ПАТУВАЊА ... А НЕПОСРЕДНО ДО НЕА Е ВЕЌЕ ОБЈАВЕНАТА ПРОГРАМАТА ЗА ЛЕТНИТЕ АРАНЖМАНИ ... ЗА ОНИЕ КОИ МУ СЕ РАДУВААТ НА ЛЕТОТО, ВО ПРОДАЖБА Е НАЈГОЛЕМАТА ПОНУДА НА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ ЗА ГРЦИЈА, ТУРЦИЈА, ХРВАТСКА, ЦРНА ГОРА, БУГАРИЈА И ШПАНИЈА... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
Подарете Ваучер, подарете спомени...
Рекламирај се, на www.savana.mk !!!
 
 

TTC IATA ATC

 

ТРЕНИНГ ЦЕНТАР

ЕДУКАЦИЈА

 

ПАРТНЕРИ

МУЛТИМЕДИЈА

Травел тренинг центарот во Скопје (TTC IATA-ATC), е формиран како посебена едукативна единица во состав на туристичката компанија САВАНА. Новоформираниот Травел Тренинг Центар, од 2013 година, доби одобрување од Меѓународниот IATA Институт за обука и развој на кадри во туристичката и патничка индустрија, од Монтреал, да стане дел од мрежата на овластени тренинг центри ширум светот. Авторизираниот Тренинг Центар во Скопје, со меѓународна лиценца МК-SAV-2-13-01, досега ги доби овластувањaта за спроведување на двата курса за обука: “IATA/UFTAA Foundation in Travel and Tourism” и “GDS Fares and Ticketing course”, како и овластувањата за спроведување на меѓународно утврдените испитни рокови за полагање на истите. Травел тренинг центарорт во Скопје, во 2014 година, ја доби и потребната авторизација за спроведување на едукација и обука за  работење на Глобалниот дистрибутивен систем (GDS Galileo), како и одржување на испитите за кандидатите за стекнување со сертификат.

Travel Training Center / Web Site
Airtickets ONLINE / Web Site
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

53.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА