ЗИМА 2015
  ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АНТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ВО ОВАА СЕЗОНА ОБЕЗБЕДИ И ДОПОЛНИТЕЛНИ НОВИ ПОНУДИ ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА ВО ПРЕСТОЈНИТЕ ОКТОМВРИСКИ ПРАЗНИЦИ ... А САМОЕ ЕДЕН РЕД ПОДОЛУ Е ВЕЧЕ ОБЈАВЕНАТА ПРОГРАМА ЗА НОВОГОДИШНИ АРАНЖМАНИ ... ЗА ОНИЕ КОИ ПОВЕЌЕ И СЕ РАДУВААТ НА ЗИМАТА, ВО ПРОДАЖБА СЕ ОТВОРЕНИ ПРОГРАМИТЕ ЗА ЗИМСКИТЕ ЦЕНТРИ ВО РЕГИОНОТ, А ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ОДМОРОТ И РЕЛАКСАЦИЈАТА ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube
 
Airtickets ONLINE / Web Site
 TRAVEL info - архива на изданија
Macedonia Vision / Web Site
Holiday Real Estate / Web Site
Travel Training Center / Web Site
 
 

ПАРГА - Помеѓу легендите и природата...

Лето 2016 - Јонско море

ЈОНСКИ БРЕГ - ПАРГА

Сместувањето во Parga, кај најголемиот број туристи е ориентирано кон локалните објекти за сместување кои располагаат со студиа и апартмани. Независноста за време на престојот, прилагодена на сопствениот распоред на времето е императив за најголем дел од нејзините гости. Сето тоа е особено битно, кога ќе се земе в предвид потребната подвижност и секојдневно патување до прекрасните околни плажи, археолошки и туристички локалитети. Самиот град со својата местоположба, наметнува асистенција при сместување од страна на локалните туроператори, кои со мали комбиња и пик-ап возила од локалниот паркинг за автобуси, ги пренесуваат патниците и багажот до нивните објекти. Парга е навистина специфично, но сепак прекрасно место за незаборавен одмор.


VILLA BELOS

VILLA MATHINA

VILLA XENIA

(кликни на сликата)

(кликни на сликата)

(кликни на сликата)

ПАРГА и СИВОТА

наем

МАЈ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

студио/апартмани

термин

21

28

4

11

18

25

2

9

16

23

30

6

13

20

27

3

10

17

( 7 ноќевања )

ноќевања

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

STD 1/2+exb (3 лица)

124

155

194

213

235

258

284

312

343

368

393

393

393

358

311

259

207

166

JULIA "B" (tv, ac*)

до 28.Февруари

112

140

175

192

212

233

242

266

292

313

335

335

335

305

265

234

187

150

Сивота

STD 1/2+1* (3 лица)

124

155

194

213

235

258

284

312

343

368

393

393

393

358

311

259

207

166

до 28.Февруари

112

140

175

192

212

233

242

266

292

313

335

335

335

305

265

234

187

150

LONG SUMMER "B" (tv, ac)

APT1B 1/2+2 (4 лица)

160

200

249

274

302

332

365

401

441

472

497

497

497

452

393

328

262

210

Сивота

до 28.Февруари

144

180

225

247

272

299

311

341

375

402

423

423

423

385

335

296

236

189

STD 1/2 (2 лица)

114

143

178

196

216

237

261

287

315

338

361

361

361

328

286

238

191

153

MATHINA "B" (tv, ac*)

до 28.Февруари

103

129

161

177

195

214

222

244

268

288

307

307

307

279

244

215

172

138

Парга

STD 1/2+1 (3 лица)

119

149

186

205

225

248

272

300

329

353

377

377

377

343

298

249

199

159

до 28.Февруари

108

135

168

185

203

224

232

255

280

301

321

321

321

292

254

225

180

144

STD 1/2 (2 лица)

104

130

163

179

197

216

238

261

287

308

329

329

329

299

260

217

174

139

BELLOS "B" (tv, ac*)

до 28.Февруари

94

117

147

162

178

195

203

222

244

262

280

280

280

255

221

196

157

126

Парга

STD 1/3 (3 лица)

112

140

174

192

211

232

255

280

308

330

353

353

353

321

279

233

186

149

до 28.Февруари

101

126

157

173

190

209

217

238

262

281

301

301

301

273

238

210

168

135

APT1B 2/2 (4 лица)

155

193

242

266

292

321

353

389

427

457

489

489

489

445

387

323

258

207

до 28.Февруари

140

174

218

240

263

289

301

331

363

389

416

416

416

379

329

291

233

187

Соба RO 1/2 eco (2 лица)

76

95

119

131

144

158

174

191

210

225

225

225

225

205

178

149

119

95

XENIA Rooms "C" (tv, ac*)

до 28.Февруари

69

86

108

118

130

143

148

163

179

192

192

192

192

175

152

135

108

86

Парга

Соба RO 1/2 (2 лица)

84

105

131

144

158

174

191

210

231

248

248

248

248

225

196

163

131

105

до 28.Февруари

76

95

118

130

143

157

163

179

197

211

211

211

211

192

167

147

118

95

Соба RO 1/3 (3 лица)

92

114

143

157

173

190

209

230

252

270

270

270

270

246

214

178

143

114

до 28.Февруари

83

103

129

142

156

171

178

196

215

230

230

230

230

210

182

161

129

103

Цените се однесуваат на наем на студио/апартман за 7 ноќевања (без превоз).
Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1EUR=62MKD).

 


Мапа - Парга: Вили Белос, Матина и Ксенија

(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

52.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА