ДОМА ЗА НАС КОНТАКТ АГЕНТ
Преведи: Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English Greek Serbian Slovenian Turkish

... ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА НА САВАНА ... ВО НАШАТА АКТУЕЛНАТА ПОНУДА, ВЕЌЕ ОДДАМНА СЕ НАОЃААТ НАЈБАРАНИТЕ ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР ... ОСВЕН ДОБРО ПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ КОИ ВЕ ВОДАТ ДО НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО РЕГИОНОТ И ЕВРОПА, САВАНА ЗА ОВАА ЛЕТНА СЕЗОНА ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЕЗБЕДИ И НОВИ АТРАКТИВНИ ПОНУДИ... ПРЕД ВАС СЕ АКТУЕЛНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕСЕНСКИТЕ И ЗИМСКИТЕ ПАТУВАЊА ... ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПАСИВНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА ТУКА СЕ ПОЗНАТИТЕ БАЊСКИ И СПА ЦЕНТРИ ... ДОКОЛКУ ВО ОВАА СЕВКУПНА ПОНУДА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ ДОПОЛНУВА, ПРОНАЈДЕТЕ НЕШТО ШТО ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, НАМ СЕКАКО ЌЕ НИ БИДЕ ЗАДОВОЛСТВО ДА ВЕ УСЛУЖИМЕ !!! 

Социјални мрежи:

Facebook Twitter Youtube Instagram
 
Web site: Savana
 TRAVEL info - архива на изданија
Macedonia Vision / Web Site
Резервирај и купи ON LINE !!!
Travel Training Center / Web Site
РЕКЛАМИРАЈ СЕ НА AIRTICKETS.MK
 
 

Авио билети за Европа

BEST RETURN AIR FARES FOR SEPTEMBER 2016
SAVANA Air Ticketing Department

IF YOU ARE FLEXIBLE WITH YOUR DATE OF TRAVEL,
PLEASE CHECK FOR AVAILABILITY OF CHEAPEST AIR FARES IN OUR OFFICE

ALL FARES ARE INCLUSIVE OF AIRPORT TAXES
EUROPE (valid SEPTEMBER 2016)


НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ ЗА ЕВРОПА
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2016
СИТЕ ЦЕНИ СЕ СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ

Destination

Airline

Total EUR

Min Stay

Max Stay

Rebooking fee in EUR

AMSTERDAM

AZ

240

3d or SU

1m

60

ATHENS

AZ

244

3d or SU

1m

60

BARCELONA

W6

108

No

12m

N/P

BELGRADE

JU

165

SU

12m

N/P

BERLIN

W6

73

No

12m

N/P

BRATISLAVA

W6

52

No

12m

N/P

BRUSSELS

W6

91

No

12m

N/P

BUCHAREST

AZ

246

3d or SU

1m

60

BUDAPEST

AZ

247

3d or SU

1m

60

COPENHAGEN

W6

75

No

12m

N/P

DORTMUND

W6

70

No

12m

N/P

DUSSELDORF

AZ

226

3d or SU

1m

60

DUBROVNIK

OU

205

No

No

N/P

DUBLIN

OS

347

5d

12m

N/P

FRANKFURT

W6

80

No

12m

N/P

GENEVA

LX

239

3d or SU

12m

75CHF

GOTHENBURG

W6

96

No

12m

N/P

HAMBURG

W6

91

No

12m

N/P

HANOVER

TK

337

No

12m

50

HELSINKI

OS

339

4d or SU

12m

N/P

ISTANBUL

PC

126

No

12m

N/P

LJUBLJANA

JP

209

SU

12m

N/P

LONDON

W6

91

No

12m

N/P

MADRID

AZ

245

3d or SU

1m

60

MILAN

W6

42

No

12m

N/P

MOSCOW

OK

212

No

12m

60

MEMMINGEN

W6

73

No

12m

N/P

NICE

TK

224

2d or SU

1m

50

OSLO

W6

85

No

12m

N/P

PARIS

W6

43

No

12m

N/P

PRAGUE

OK

185

No

12m

60

PODGORICA

AZ

239

3d or SU

1m

60

ROME

AZ

203

3d or SU

12m

60

SARAJEVO

OU

303

No

12m

60

STOCKHOLM

W6

75

No

12m

N/P

STUTTGART

OS

305

4d or SU

12m

N/P

SPLIT

OU

204

No

No

N/P

VENICE

W6

68

No

12m

N/P

WARSAW

AZ

245

3d or SU

1m

60

VIENNA

OS

196

3d or SU

12m

N/P

ZAGREB

OU

190

No

No

N/P

ZURICH

AZ

228

3d or SU

1m

60

 

Информација:
Цена за автобуски превоз од Скопје до Аеродромот "Александар Велики", 
изнесува 150 мкд по патик, во еден правец

Ред на возење:
СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ
АЕРОДРОМ - СКОПЈЕ
and many many more destinations worldwide... economy and business class

и многу многу други дестинации насекаде низ светот....во економска и бизнис класа

Please note:
All fares are for return air tickets and need reservation in advance.
Payment in MKD
(using Airline Exchange rate)

Напомена:
-Сите цени се за повратни авиобилети и потребна е резервација однапред.
Плаќањето се врши во МКД (користејќи го курсот на инволвираната авикомпанија)
INFORMATION & RESERVATION:
Contact us by phone+389 2 3115 826 or fax +389 2 3114 206
e-mail:
ticket@savana.com.mk ; or see best return air fares on www.savana.mk

ПОПОЛНЕТЕ АПЛИКАЦИЈА ЗА ИНФОРМАЦИЈА
ИЛИ РЕЗЕРВАЦИЈА НА АВИО БИЛЕТИ

Најповолни тарифи
(c) Copyright 2007 SAVANA Tourist Enterprises
Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, Macedonia
tel. ++ 389 2 3115 826, fax ++ 389 2 3114 206,
email: info@savana.com.mk
 

61.000 facebook likes


ВИ БЛАГОДАРИМЕ
НА ДОВЕРБАТА